Vakantie Gambia: bezienswaardigheden en excursies

Gambia excursies

Gambia excursies

Gerrit en Adri

Wij hebben twee tours gemaakt met Simon tours en hebben daardoor een hele leuke vakantie gehad en veel indrukken opgedaan. Simon (Saidou) is een prettige, flexibele en ervaren gids. Wij kunnen hem echt aanraden.
Voor de vakantie hadden we al contact gezocht met Simon tours. Dat verliep prima. Voordat we de tours gingen maken kwam Simon bij ons hotel langs om de details te bespreken en konden wij betalen.
Woensdag 7 maart zijn we naar Noord Senegal gegaan voor een safari in Fathala Wildlife Reserve. De reis er naar toe was al een hele belevenis. Vanaf en op de Ferry zie je hoe kleurrijk Gambia is. Het is een drukte van belang maar echt de moeite waard. In Fathala zie je verschillende wilde dieren, soms van heel dichtbij.
Vrijdag 9 maart hebben wij de Makasutu tour gedaan. Onderweg nog gestopt bij een beestenmarkt. In het park lopen veel bavianen rond, leuk om te zien. We hebben veel over de planten en gebruiken geleerd, zowel tijdens de wandeling als in de kano. Afsluitend was er een heerlijk buffet.
Al met al twee heerlijke excursies. Wij hebben Gambia en de Gambianen leren waarderen.
Gerrit en Adri

image1image1
RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver