Vakantie Gambia: bezienswaardigheden en excursies

Gambia excursies

Gambia excursies

Mirjam Janssen

We zijn net terug uit Gambia (Gezin) en missen het nu al, het relaxte leven, de warmte, de vriendelijke mensen. En natuurlijk Simon, zonder hem hadden we het land nooit zo leren kennen zoals we dat nu hebben gedaan, als we terug gaan zullen we zeker weer bij Simon-Tours boeken, hij is ZEER betrouwbaar!!
We hebben de 2 daagse reis naar George-Town (Jan Jan Bureh) gedaan met een bootreis over de Gambia rivier, hier hebben we chimpansees en Nijlpaarden in het wild gezien, zo indrukwekkend! De dorpjes waar we een baal rijst hebben gebracht hadden we zonder Simon nooit gezien, je gaat echt terug in de tijd en waardeert weer wat je allemaal hebt hier in Nederland! Ook hebben we de Romantic Sunset cruise gedaan maar dan gecombineerd met een fishing trip, je vaart in de Mangroven, het is er zo mooi, daarna wordt de vis gegrild op de boot en na zonsondergang tijdens de terugreis kun je de vis eten.
We moeten STOPPEN met dit land te meiden i.v.m. Ebola.
Economisch is dit een ramp voor Gambia.
Er is Geen Ebola in Gambia, ook Senegal is Ebola vrij, tijdens alle Ebola uitbraken in Afrika , is er NOOIT Ebola geweest in Gambia!
RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver