Vakantie Gambia: bezienswaardigheden en excursies

Gambia excursies

Gambia excursies

Fam. Wijnans

Wij zijn afgelopen weekend teruggekomen van een vakantie in Gambia.
Inderdaad in het regenseizoen, wel flinke regen en onweersbuien gehad, maar voornamelijk in de avond en de nacht. Wij hebben dit geen moment als lastig ervaren, eerder als een ' opfrisser'. Alles groeit en bloeit en ziet er fantastich uit.
Wij zijn verschillende dagen met Simon op stap geweest. Een dag hebben we de Serakundamarkt, de houtmarkt, paradise beach en een boottocht door het mangrovegebied gemaakt, dat erg mooi is.
Toen een van ons zich niet goed voelde is Simon na overleg meteen met ons naar een apotheek met laboratorium gereden om bloed te laten testen .
Later zijn wij een driedaagse trip met Simon gaan maken. Met de ferry over naar Senegal, daar een wildpark bezocht en een fantastiche boottocht gemaakt waar we oog in oog kwamen te staan met chimpansees, nijlpaarden en heel veel mooie vogels. We hebben overnacht in jan jan bureh camp. Een geweldige ervaring te overnachten in de natuur zonder electriciteit of warm water. De service was erg goed en het eten heel lekker.
Na een bezoek aan Georgetown werden we vriendelijk en heel gastvrij ontvangen door de familie van Simon in de compound.
Een ervaring die wij niet hadden willen missen.
Saidou, We want to thank you for all your kindness en caring during our trips in the Gambia. You have showed us the real Gambia in a small way. We could see that you care about your country and the people and you are trying to find ways to help them who needs it.
You have our respect. We wish you all the best and if we once come back to the Gambia we shure will see you again.
Thanks you very much for the experience. Also our thanks en greetings for your family. Family Wijnans Senegamiba
RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver