Vakantie Gambia: bezienswaardigheden en excursies

Gambia excursies

Gambia excursies

Lizet

Lieve mensen, Bedankt voor de positieve berichten over Simon en Gambia. Daar doe ik het voor! Het geeft me een kick deze positieve berichten te mogen lezen. Hartelijk dank! En vooral ook dank aan Simon die het zijn klanten erg naar de zin maakt! Daar gaan we toch met z'n allen voor: werk voor mensen in Gambia die echt vooruit willen! Liefs, van de webmiss Lizet

Rob en Hinke

Wij hebben een aantal geweldige dagen met Saidou gehad. Hij heeft ons 4 dagen meegenomen het binnenland in, o.a. naar zijn geboorte dorp waar we heel hartelijke werden ontvangen en ervaren hebben hoe de Gambianen leven. Ik heb de trips van te voren via email met Saidou geregeld. Hij antwoord heel snel en denkt mee wat voor ons interessant zou kunnen zijn. Saidou is een reuze vriendelijke gezellige man die zeer deskundig is en waar we veel plezier mee beleefd hebben. Voor langere trips neemt hij meestal Solomon mee als chauffeur, zit allemaal bij de prijs inbegrepen. Solomon is een zeer betrouwbare en veilige chauffeur.Je kunt je vakantiewensen gerust in handen geven van Saidou, hij staat garant voor een geweldige vakantie met unieke ervaringen waarbij hij volledig rekening houdt met je wensen. En wil je onderweg iets anders inplannen dan kan dat. Saidou, Thanks a million for making our 3th Gambian holliday such a unique experience!!!

Rob en Hinke

Hallo Lizet. De site is mooi geworden!! Saidou heeft ons een geweldige vakantie bezorgd. Ook het bezoek aan je tuinproject was een unieke ervaring. Wij en de meegebrachte zakjes zaden en speeltjes voor de kinderen, werden heel hartelijk ontvangen en hebben een zeer uitvoerige rondleiding gehad over de tuin. We hadden mazzel dat Sleman (schrijf ik het goed) mee mocht, onder werktijd nog wel. Succes met je project, we hebben gezien hoe belangrijk de tuin voor de mensen daar is. Nu nog 'even' de waterleiding regelenWinking

Eric Brilman

In de periode van 23 november tot 5 december zijn wij in Gambia geweest en hebben 4 excursies met Simon Tours gemaakt. We hebben een heel goede indruk gekregen van Gambia en regelmatig met een brok in de keel gestaan. Wij hadden schoolspullen meegenomen voor een school en deze daar ook samen met Simon afgeleverd. Achteraf dachten wij dat het misschien beter was geweest om de schoolspullen in Gambia te kopen zodat het mes aan twee kanten snijdt. Je hoeft dit dan niet mee te nemen in je koffer en het is goed voor de plaatselijke bevolking als er daar verkocht kan worden. Misschien is dit voor een volgende vakantieganger met Simon te overleggen.Verder hadden we veel meer mee kunnen nemen zoals kleine speeltjes voor kinderen, oude mobieltjes met lader, naaigaren etc. Ik hoop dat dit een idee is voor volgende bezoekers.Simon en chauffeurs bedankt voor een onvergetelijke vakantie en hopelijk tot ziens.

Cathy & Ronald de Haan

Simon,bedankt voor een geweldige 3 daagse trip naar de north en south bank naar oa. George Town. Saidou orgt goed voor zijn gasten en weet alles. Een bijzondere Gambia-experience.

RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver