Vakantie Gambia: bezienswaardigheden en excursies

Gambia excursies

Gambia excursies

Maarten Liesker

Van 1 tot 12 januari 2013 in Gambia geweest. Wat een geweldig land. Aardige en open mensen en natuurlijk een heerlijke temperatuur. Tijdens mijn verblijf vier excursies met Simon gemaakt en die waren stuk voor stuk top. Met de boot van Banjul naar Barra is een belevenis op zich, maar de excursie naar James Island mocht er ook zijn. Hoogtepunt was de tweedaagse excursie naar Georgetown met verblijf in een back to basic kamp. Helaas werd ik op de tweede dag van deze excursie ziek, maar zelfs daarvoor had Simon een oplossing: een medicijndrankje van de Baobapboom.

Lizet

Beste Thea, Je kan het beste Simon rechtstreeks mailen over de prijzen van de excursies. Op de site vind je tal van excursies waaruit je een keuze kan maken.

Thea van der Bent

Hoi Wij gezin met 3 kinderen (25 , 23, 21 jaar) gaan voor het eerst naar Gambia. Zitten in appartement Ryan. Willen graag excurssie doen maar vragen ons af hoe duur zo iets is en hoe we dat het beste kuinnen doen. Verder alle info welkom ,zoals lekkere restaurants ( beetje hollands eten, waar we rekening mee moeten houden . Moeten we voor bedden op strand betalen enz Alvast bedankt Thea
RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver