Vakantie Gambia: bezienswaardigheden en excursies

Gambia excursies

Gambia excursies

Chantal

In december zijn we 9 dagen naar Gambia geweest. Van tevoren heb ik met Saidou (Simon) contact gehad over het vaststellen van een vol programma over de dagen in Gambia. Dit omdat we twijfelden over het wel of niet boeken van een georganiseerde rondreis. Met Saidou hebben we een vergelijkbaar programma en route vastgesteld. Elke dag zijn we met Saidou op pad geweest. We hebben ontzettend veel excursies gedaan om zo een mooi totaalplaatje van Gambia te kunnen vormen. Zo hebben we de South Gambia village tour, Real Gambia experience, Makasuta Park, Roots James Island, Abuku Nature Park/Monkey Park en Noord-Senegal en Wild Life Fathala Park gedaan. Saidou heeft geprobeerd om alle dagen zodanig in te vullen dat we 'alles' van Gambia konden zien. De dagen waren voor ons super! De begeleiding kon niet beter. Elke dag opnieuw heeft Saidou gezorgd voor een optimaal programma! Naast een fijne gids zorgt Saidou ook voor gezelligheid en is hij erg behulpzaam. Het was een super vakantie en het is een aanrader om met Saidou op pad te gaan!

Groetjes Chantal

Anita, Anne-Fleur en Joyce

Wij hebben vorige week een geweldige vakantie gehad in Gambia!
De temperatuur was heerlijk, de reis en het verblijf zijn goedkoop, de mensen zijn heel vriendelijk en er is echt géén ebola.
Vooraf hadden we via internet contact gelegd met Simon en bij aankomst 3 excursies bij hem geboekt.
De 2-daagse Gambia real life experience kunnen wij echt aanraden als je een goede indruk wilt krijgen van Gambia.
Verder zijn we zijn naar de lokale markt in Serekunda geweest, hebben Afrikaanse kooklessen gevolgd bij zijn vrouw en zijn naar Makasutu geweest, alles zeer de moeite waard!
Kortom, we hebben genoten van zijn excursies en gezelschap en kunnen Simon bij iedereen aanbevelen!

Anita, Anne-Fleur en Joyce
RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver