Vakantie Gambia: bezienswaardigheden en excursies

Gambia excursies

Gambia excursies

Loes en Bert

Geweldig leuke excursies gehad met Simon Tours.
Met Aji naar Fathala Park geweest. De reis er naar toe is al een belevenis : De enorme drukte bij de ferry en de kleurrijke optocht van mensen met van alles bij of op zich.
In het park met de jeep door het park en je kon rechtop staan zodat de belevenis nog leuker was. De bedaarde giraffen die vlak voor de auto het pad oversteken... geweldig!
Op de terugweg even tot rust gekomen met een héérlijke maaltijd. Het oudere Engelse echtpaar gesproken die 21 jaar geleden een school-project zijn gestart. Een bijzondere ontmoeting!
Aji is een bijzonder aangenaam, vriendelijk oplettend en voorkomende jonge vrouw, die op ons indruk heeft gemaakt. Zij heeft goed voor ons gezorgd en ze is een uitstekend gids.

Met Simon zijn we naar Zuid- Gambia geweest waarbij we de mysterieuze stenen hebben gezien, fantastisch lekker hebben gegeten met o.a. Biologische Rijst uit Gambia. De boottocht was leuk. Apen gespot en nijlpaarden.
Op een ezelskar gereden, gezien hoe mensen van heinde en verre hun waren naar de markt brengen. Een hele leuke markt waar ik geen enkele vlieg op de vis heb opgemerkt.
En een fantastisch oude trapnaaimachine in gebruik heb gezien. De overnachting in het leuke Afrikaanse huisje aan de rivier en het bezoek aan dorpjes .... het is een geweldig leuke excursie geweest. Dank je wel Simon !

Samengevat: “ Boek bij Simon, dan ben je zeker van een goed georganiseerde trip “.

Loes & Bert
RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver