Vakantie Gambia: bezienswaardigheden en excursies

Gambia excursies

Gambia excursies

Jos en Monique

Hello Simon,

Thanks for all you have done for us to make our holliday in Gambia unforgettable! To spent the evening and night with your familie was a big experience!

Wij hebben bij Simon een driedaagse tour geboekt back to basic. Eerst bezochten we de markt in Serakunda en kochten rijst voor de familie, waar we zouden slapen. Daarna reden we naar de familie van Simon in Dongora Ba. Hier maakte we kennis met de familie. We kregen een rondleiding in het nieuwe ziekenhuis. Daarna stond er een paard met kar klaar om naar een klein dorpje te gaan. Hier hebben ze nog een echte waterput. Deze mensen hadden nog niet vaak blanke mensen gezien. Na deze trip aten en sliepen bij de familie van Simon. Deze koken op een vuurtje met zaklichten en zo zitten ze ook bij elkaar in de avond. Heel gezellig en relaxt! De volgende dag na het ontbijt vertrokken we naar de ferry en naar Georgetown. Hier hebben we geslapen en na het ontbijt kregen we een rondleiding in Georgetown en gingen we terug naar de kust. Onderweg stopte we nog bij verschillende plaatsen waar er wat te zien was. Vooral de avond en nacht bij de familie van Simon was een geweldige ervaring!!

We boekte ook nog de zuid Gambia tour en de tour naar Makasutu. Ook deze trips waren zeker de moeite waard. Simon doet echt zijn best om je een onvergetelijke tijd te bezorgen.
Als we terug gaan naar Gambia, dan boeken we zeker weer bij Simon!!
RapidWeaver Icon

Made in RapidWeaver